Magán

Egyéni és páros órák


Szeretettel várlak egyéni és páros óráimra. Jöhetsz egyedül, de jöhettek párban is, a lényeg, hogy azonos célokkal és körülbelül ugyanolyan szintű tudással érkezzetek. 

Legyen szó nyelvvizsgáról, üzleti angolról, kommunikációról stb., a felkészítésre mindig jellemző, hogy

  • sikerorientált,
  • beszédközpontú,
  • gyakorlatias nyelvtant és szókincset adok át,
  • egyénre szabott és változatos tananyaggal és módszerekkel fejlesztem az összes jártasságot.

Szóbeli nyelvvizsgáztatóként olyan tippekkel és eszköztárral látlak el, amivel villanthatsz a vizsgán. Röviden így foglalnám össze módszeremet.


we do the right thing and we do it right


Vagyis megmutatom, MIVEL nyered meg a szituációt – nyelvvizsga, munkahelyi angol, állásinterjú stb. – amiben sikeresen kell szerepelned és megtaláljuk, HOGYAN tudod kihozni magadból a legtöbbet.

Ezenfelül, miután kiismertem, hogyan működsz a nyelvhasználatban, személyre szólóan olyan feladatokkal látlak el, amikkel hatékonyan fejlődsz és amik minél gyorsabban helyreteszik a problémás részeket.

A saját magam által összeállított feladatokat nyomtatva kapod tőlem.

Nézz meg egy példát akciótervre és ismerd meg, milyen egy sikerangol óra belülről!


Online – több előnnyel, mint hinnéd

Online is rendelkezésedre állok, messenger-en vagy skype-on, ami ugyanolyan hatékony, mint a klasszikus angolóra. Van olyan, akivel csak online készültünk és elsőre sikeres nyelvvizsgát tett és előfordult többször az is, hogy az első pár személyes találkozó után úgy döntött a nyelvtanuló, hogy megspórolja magának az utazás fáradalmait és idejét, és átálltunk online-ra.

Egy nagy előnye, hogy az óra során a tanulónak nem muszáj jegyzetelnie, mivel üzenetben gépelem, amit fontos lejegyezni. Így az óra után is le tudja írni azokat és időt spórolunk meg.

Hogy néz ki pontosan egy online óra?

Igény szerint lehetünk videóhívásban vagy használhatjuk csak a hangot,  ezt a tanítvány dönti el. Nem feltétlenül szükséges a kép ahhoz, hogy Rád tudjak hangolódni. Előfordul, hogy az e-mailben előre átküldött anyagokat vagy az általad elkészített munkákat nézzük, vagy éppen gépelek Neked valamit.

Elküldheted e-mailben is a munkáidat vagy akár használhatsz google docs megosztást is, ahol valós időben látom, ahogy szerkeszted az oldalt. Így csak egy link segítségével át tudod küldeni a házit. Ezt bármikor meg is nyithatod és szerkesztheted még az okostelefonodon is.

És a már említett nagy előny, én gépelem google docs-ban vagy skype üzenetben, amit egy személyes órán jegyzetelnél. Így több időt fordíthatunk a gyakorlásra, te pedig óra után leírhatsz mindent.


beszédcentrikus angol+36 30 4171 467     


Úgy érzed, különösen nagy lemaradásod van egy területen?

beszédközpontú angolóraVedd igénybe az egyedi témájú kurzusokat, amikor rövid ideig csak egy speciális területre fókuszálunk.

Konkrét igényeket szolgálnak ki, melyek szinttől függően 5 – 30 órásak. Ezekkel az általános óra keretein belül is foglalkozunk, itt kifejezetten azoknak ajánlok koncentrált felkészítést, akik egy-egy speciális területen éreznek feltűnő lemaradást. Te is fordulhatsz hozzám általad megfogalmazott egyedi igénnyel.

Szókincs és nyelvtan

Passzív szókincs használatba hozása.
A legtipikusabb nyelvtani hibák, amikkel a magyarok küzdenek.
Hatékony szókincsfejlesztés – általános és üzleti angol.
Angol nyelvtan egyszerűen és beszédcentrikusan.

Beszéd

„Nem merek megszólalni”
Szituációs helyzetek – hogy ne érjen meglepetés.
Hogyan beszélj angolos szerkezetekkel.
Kiejtésfejlesztés.
Magabiztosság növelése egyénre szabott módszerekkel.
Rosszul bevésődött nyelvhasználat helyretétele.

Hallásértés

Hallásértés fejlesztése speciális feladatokkal.

Írás és olvasás

Hogyan írjunk hatékonyan.
Szövegértés hatékonyan.

Szeretettel várlak téged is, ha úgy érzed, hogy diszlexia vagy diszgráfia hátráltat.


beszédcentrikus angol+36 30 4171 467