Üzleti angol

Az igényes nyelvhasználat növeli a magabiztosságod és tükrözi a hitelességed


Mitől lesz igényesebb az üzleti angolod?

Ismerd meg a megfelelő szintet és emelkedj ki az átlagból

üzleti angolÜzleti angolt használni nem bonyolultabb, mint általánosat. Sőt. Egy kiszámíthatóbb szókinccsel dolgoznak, akik a munkahelyükön vagy ügyfelekkel használják az angolt. Ezt a bármely szakterületen beépíthető szókincset adom át a megfelelő szintű gyakorlatias nyelvtannal kiegészítve.

Nagyon változatos célokkal és igényekkel keresnek meg azok, akik az üzleti angolban fejlődnének.

A legnépszerűbbek:

  • üzleti nyelvvizsga
  • igényes üzleti angol (beszéd és e-mail)
  • állásinterjú
  • passzív nyelvtudás használatba hozása
  • magabiztosság növelése 

Legyen szó bármely területről, a felkészítésre mindig jellemző, hogy

  • sikerorientált és célirányos,
  • beszédközpontú,
  • gyakorlatias nyelvtant és szókincset adok át,
  • egyénre szabott tananyaggal és módszerekkel fejlesztem az összes jártasságot.

Üzleti nyelvvizsga

Ha üzleti nyelvvizsgát szeretnél, általános szóbeli nyelvvizsgáztatóként is rengeteg olyan tippet tudok adni, ami nagy előnyt jelent a vizsgán. Egyértelműen meg fogod ismerni azt a megfelelő szintet nyelvtanban és szókincsben, ami sikert hoz számodra. Tisztában leszel azzal is, hogy az egyes készségeidet – olvasás, írás, beszéd, hallott szöveg értése – mennyire és milyen irányban kell  fejleszteni.

Üzleti nyelvvizsga specialitásaim: EuroPro , LCCI bármely szinten.

Állásinterjú angolul? Nem is olyan vészes, hiszen kiszámítható. Nézd csak!


 

beszédcentrikus angol+36 30 4171 467     


Megspórolnád az utazás fáradalmait?üzleti angol
Vagy már külföldön vagy?
Online is rendelkezésedre állok.
Számos előnye van. Nézd csak!

Online angolozni ugyanolyan hatékony, mint a klasszikus angolóra. Van olyan, akivel csak skype-on készültünk és elsőre sikeres nyelvvizsgát tett és előfordult többször az is, hogy az első pár személyes találkozó után úgy döntött a nyelvtanuló, hogy megspórolja magának az utazás fáradalmait és idejét, és átáltunk skype-ra.

Egy nagy előnye, hogy az óra során a tanulónak nem muszáj jegyzetelnie, mivel üzenetben gépelem, amit fontos lejegyezni. Így az óra után is le tudja írni azokat és időt spórolunk meg.

Hogy néz ki pontosan egy online óra?

Igény szerint lehetünk videóhívásban vagy használhatjuk csak a hangot,  ezt a tanítvány dönti el. Nem feltétlenül szükséges a kép ahhoz, hogy Rád tudjak hangolódni. Előfordul, hogy az e-mailben előre átküldött anyagokat vagy az általad elkészített munkákat nézzük, vagy éppen gépelek Neked valamit.

Elküldheted e-mailben is a munkáidat vagy akár használhatsz google docs megosztást is, ahol valós időben látom, ahogy szerkeszted az oldalt. Így csak egy link segítségével át tudod küldeni a házit. Ezt bármikor meg is nyithatod és szerkesztheted még az okostelefonodon is.

És a már említett nagy előny, én gépelem google docs-ban vagy skype üzenetben, amit egy személyes órán jegyzetelnél. Így több időt fordíthatunk a gyakorlásra, te pedig óra után leírhatsz mindent.